Krémsajtos-póréhagymás tészta pulykamellel La Trappe Blond sörrel
Kezdőoldal•Belga Sörkultúra•Sör és gasztronómia•Krémsajtos-póréhagymás tészta pulykamellel és La Trappe Blond sörrel
Elkészítés: 4 személyre 30 perc alatt
Főzze meg a tésztát és tartsa melegen.
Szeletelje a póréhagymát karikára, hámozza meg a vöröshagymát és vágja finomra.
Vágja fel a pulykamellet körülbelül 2x2 cm-es kockákra.
A póréhagymát és a vöröshagymát pirítsa le egy serpenyőben.
Egy másik serpenyőben pirítsa le a pulykamellet, majd adja hozzá a lepirított póréhagymát és vöröshagymát.
Öntse fel a szárnyas alaplével, adja hozzá a sör 1/3-át, és főzze nagy lángon 3-4 percig.
Adja hozzá a krémsajtot, sózza, borsozza, majd jól keverje el.
Tálaláskor tegyen a tésztára a raguból, majd díszítse a finomra vágott metélőhagymával.
Fogyassza La Trappe Blond sörrel!