Liefmans

Ezt a gyönyörű sörfőzdét 1679-ben alapították, és a 2. Világháborút megelőzően költözött jelenlegi helyére, Dentergem városába. Kiváló söreinek köszönhetően a Liefmans kultikus követőtábort szerzett az eltelt évszázadok alatt. A Liefmans sörök különleges ízvilágukat az egyedi gyártási technológiának köszönhetik. Az elsődleges, irányított erjesztést követően a söröket több mint két évig érlelik.

+ bővebben
Hol vásárolhatod meg: SörtérképOnline vásárlás

Liefmans ismertető

Ezt a gyönyörű sörfőzdét 1679-ben alapították, és a 2. Világháborút megelőzően költözött jelenlegi helyére, Dentergem városába. Kiváló söreinek köszönhetően a Liefmans kultikus követőtábort szerzett az eltelt évszázadok alatt. A Liefmans sörök különleges ízvilágukat az egyedi gyártási technológiának köszönhetik. Az elsődleges, irányított erjesztést követően a söröket több mint két évig érlelik nagy, nyitott fahordókban, majd az érlelt söröket friss, édes, „fiatal” sörökkel keverik, végül a palackokat fadugóval és drótkosárral zárják le, és palackban érlelik Oudenaarde híres söröspincéiben. A több évet felölelő folyamat végén minden egyes palackot kézzel selyempapírba csomagolnak, mielőtt kereskedelmi forgalomba hoznák. A különleges eljárás, valamint a több évszázados tradíciók teszik a világon egyedülállóvá a Liefmans sörfőzde termékeit.

Belga Sörmester
A Belga Sörmester elkötelezett híve és támogatója a felelősségteljes, kulturált italfogyasztásnak. A szeszes ital fogyasztását 18 éven aluliak számára nem ajánljuk, és őket kiszolgálni nem tudjuk. Kérjük, nyilatkozz, hogy betöltötted-e már 18. életéved!
nem múltam el