Makréla tekercs Chimay Triple sörös zöldségraguval
Mossa és hámozza meg a sárgarépákat, majd vágja karikákra.
Egy serpenyőben keverje össze az olívaolajat, a fehérborecetet, és a Chimay Triple sört. Adja hozzá a karikára vágott mogyoróhagymát és sárgarépát, a kakukkfüvet, majd forralja fel. Kis lángon főzze tovább, amíg a ragu be nem sűrűsödik.
Sózza, borsozza, majd tekerje fel a makrélafiléket. Helyezze őket egy tepsibe, locsolja meg olívaolajjal, majd tegye 160 ˚C-ra előmelegített sütőbe 20 percre.
Vágja julinne-re a zellert, majd pirítsa meg kevés olajon egy serpenyőben. Ízesítse sóval és borssal.
Tálaláskor egy kis adag zöldségragura helyezzen egy makrélatekercset, és díszítse a pirított zellerrel.