Trappista sör

A Trappista söröket Trappista apátságok sörfőzdéiben készítik, a Nemzetközi Trappista Szövetség szigorú előírásainak eleget téve, a rend tagjainak közreműködésével. Összesen tíz ilyen sörfőzde van a világon, ebből hat Belgium, kettő Hollandia, egy Ausztria, egy pedig az Egyesült Államok területén található.

+ bővebben
Hol vásárolhatod meg: SörtérképOnline vásárlás

Trappista sör ismertető

A Trappista söröket Trappista apátságok sörfőzdéiben készítik, a Nemzetközi Trappista Szövetség szigorú előírásainak eleget téve, a rend tagjainak közreműködésével. Összesen tíz ilyen sörfőzde van a világon, ebből hat Belgium, kettő Hollandia, egy Ausztria, egy pedig az Egyesült Államok területén található. A Trappista sör elnevezés egyfajta védjegy, mely sokkal inkább utal az eredet helyére, valamint a minőségre, mint az ital jellegére, ízére. A Trappista sörök kategóriája az egyik legmagasabban pozícionált sörtípus az egész világon.

Belga Sörmester
A Belga Sörmester elkötelezett híve és támogatója a felelősségteljes, kulturált italfogyasztásnak. A szeszes ital fogyasztását 18 éven aluliak számára nem ajánljuk, és őket kiszolgálni nem tudjuk. Kérjük, nyilatkozz, hogy betöltötted-e már 18. életéved!
nem múltam el