Faro lambic

A XIX. Században mindennapi sör volt a faro, amely különböző erősségű fiatal lambic sörök elegyítésével készült, az érlelési folyamat mellőzésével. Ennek köszönhetően nagy mennyiségben és gyorsan előállítható, alacsony alkoholtartalmú, és olcsó sör volt, mely elsősorban a kétkezi munkások körében volt népszerű. A faro-t barna kandiscukorral, vagy melasszal édesítették, hogy savasságát ellensúlyozzák. A faro napjainkban is létezik, igaz, más formában. Manapság a Faro-t úgy készítik, hogy egy öreg lambichoz palackozás előtt barna kandiscukrot adnak.

+ bővebben
Boon Faro
Sör neve:Boon Faro
Lindemans Faro
Sör neve:Lindemans Faro
Hol vásárolhatod meg: SörtérképOnline vásárlás

Faro lambic ismertető

A XIX. Században mindennapi sör volt a faro, amely különböző erősségű fiatal lambic sörök elegyítésével készült, az érlelési folyamat mellőzésével. Ennek köszönhetően nagy mennyiségben és gyorsan előállítható, alacsony alkoholtartalmú, és olcsó sör volt, mely elsősorban a kétkezi munkások körében volt népszerű. A faro-t barna kandiscukorral, vagy melasszal édesítették, hogy savasságát ellensúlyozzák. A faro napjainkban is létezik, igaz, más formában. Manapság a Faro-t úgy készítik, hogy egy öreg lambichoz palackozás előtt barna kandiscukrot adnak.

Belga Sörmester
A Belga Sörmester elkötelezett híve és támogatója a felelősségteljes, kulturált italfogyasztásnak. A szeszes ital fogyasztását 18 éven aluliak számára nem ajánljuk, és őket kiszolgálni nem tudjuk. Kérjük, nyilatkozz, hogy betöltötted-e már 18. életéved!
nem múltam el