Biére Brut - Sörpezsgő

A belga sörfőzők találékonyságának ékes példája ez a sörtípus, mely ötvözi a sör- és pezsgőkészítés módszereit. A palackérlelés, és annak előnyei már hosszú idő óta ismertek a belga sörkultúrában. Pierre Celisnek, a legendás belga sörfőzőmesternek támadt egy ötlete, mellyel továbbfejlesztette ezt az évszázados belga tradíciót.

+ bővebben
Deus
Sör neve:Deus
Hol vásárolhatod meg: SörtérképOnline vásárlás

Ismerd meg: Biére Brut - Sörpezsgő

Biére Brut - Sörpezsgő ismertető

A belga sörfőzők találékonyságának ékes példája ez a sörtípus, mely ötvözi a sör- és pezsgőkészítés módszereit. A palackérlelés, és annak előnyei már hosszú idő óta ismertek a belga sörkultúrában. Pierre Celisnek, a legendás belga sörfőzőmesternek támadt egy ötlete, mellyel továbbfejlesztette ezt az évszázados belga tradíciót: amint a palackban erjesztett sör eléri a kívánt karaktert, az élesztő maradványai és az egyéb lebegő részecskék eltávolíthatóak a pezsgőkészítésből ismert módszerekkel, rázással (remuage) és degorzsálással (dégorgement). Így egy palackban erjesztett, mégis tiszta, üledékmentes főzet készíthető, melynek komplex ízvilágát nem fedi el az élesztő íze.

Belga Sörmester
A Belga Sörmester elkötelezett híve és támogatója a felelősségteljes, kulturált italfogyasztásnak. A szeszes ital fogyasztását 18 éven aluliak számára nem ajánljuk, és őket kiszolgálni nem tudjuk. Kérjük, nyilatkozz, hogy betöltötted-e már 18. életéved!
nem múltam el