Barrel aged special - Limited edition

A legkülönlegesebb, legmeghökkentőbb és egyben leginkább megosztó sörök kategóriája, melybe csak a legnagyobb tudással és tapasztalattal rendelkező sörfőzdék remekművei nyerhetnek bebocsátást. Azok a sörfőzdék, akik erre vállalkoznak, szinte minden esetben a saját csúcsterméküknek számító sörhöz nyúlnak és emelik azt még eggyel magasabb szintre.

+ bővebben
Hol vásárolhatod meg: SörtérképOnline vásárlás

Barrel aged special - Limited edition ismertető

A legkülönlegesebb, legmeghökkentőbb és egyben leginkább megosztó sörök kategóriája, melybe csak a legnagyobb tudással és tapasztalattal rendelkező sörfőzdék remekművei nyerhetnek bebocsátást. Azok a sörfőzdék, akik erre vállalkoznak, szinte minden esetben a saját csúcsterméküknek számító sörhöz nyúlnak és emelik azt még eggyel magasabb szintre: az elkészült sört olyan tölgyfahordókban érlelik tovább, melyet korábban másfajta alkoholtermék (bor, cognac, whiskey, stb.) készítéséhez használtak. A tölgyfa, valamint a benne elzárt nemes ital különleges, kifinomult ízek egész palettájával járulnak hozzá a sör karakteréhez. Ezeket a söröket csak limitált szériában hozzák forgalomba.

Belga Sörmester
A Belga Sörmester elkötelezett híve és támogatója a felelősségteljes, kulturált italfogyasztásnak. A szeszes ital fogyasztását 18 éven aluliak számára nem ajánljuk, és őket kiszolgálni nem tudjuk. Kérjük, nyilatkozz, hogy betöltötted-e már 18. életéved!
nem múltam el