Léfebvre

Az 1876 óta működő, kis családi sörfőzde különleges sörök széles kínálatával rendelkezik. Hatnemzedéknyi sörfőző tapasztalat alapján készítik Floreffe apátsági söreiket, a mézzel ízesített Barbar söröket, szűretlen búzasörüket, a Blanche de Bruxellest, valamint egy teljesen új irányvonalat képviselő, erősen komlózott főzetet, a Hopust.

+ bővebben
Hol vásárolhatod meg: SörtérképOnline vásárlás

Léfebvre ismertető

Az 1876 óta működő, kis családi sörfőzde különleges sörök széles kínálatával rendelkezik. Hatnemzedéknyi sörfőző tapasztalat alapján készítik Floreffe apátsági söreiket, a mézzel ízesített Barbar söröket, szűretlen búzasörüket, a Blanche de Bruxellest, valamint egy teljesen új irányvonalat képviselő, erősen komlózott főzetet, a Hopust. A Lefebvre sörgyár Quenast-ben (Belgium franciául beszélő kerületében, a brabanti vallon régióban), a Senné völgyében található, melynek eredete az 1876-os évekig vezethető vissza. Ebben az évben Jules Lefebvre vadőr, farmer, vendéglős és sörfőző felavatta az új sörgyárat. Pubok, kocsmák sokaságait nyitotta meg, hogy a környéken üzemelő kőbányák munkásai nála olthassák szomjukat.

Belga Sörmester
A Belga Sörmester elkötelezett híve és támogatója a felelősségteljes, kulturált italfogyasztásnak. A szeszes ital fogyasztását 18 éven aluliak számára nem ajánljuk, és őket kiszolgálni nem tudjuk. Kérjük, nyilatkozz, hogy betöltötted-e már 18. életéved!
nem múltam el