Brasserie des Légendes

A Brasserie Ellezelloise sörgyárat egy fiatal társaság hozta létre 1993-ban, és első sörüket még ennek az év júliusában meg is főzték. 1985-ben vásároltak meg egy kis gazdaságot, mely a sörgyár székhelye lett, és 8 évbe telt míg minden épületet előkészítettek és beszerezték a sörgyártáshoz szükséges berendezéseket.

+ bővebben
Goliath
Sör neve:Goliath
Hercule
Sör neve:Hercule
Quintine Ambree
Sör neve:Quintine Ambree
Quintine Blond
Sör neve:Quintine Blond
Hol vásárolhatod meg: SörtérképOnline vásárlás

Brasserie des Légendes ismertető

A Brasserie Ellezelloise sörgyárat egy fiatal társaság hozta létre 1993-ban, és első sörüket még ennek az év júliusában meg is főzték. 1985-ben vásároltak meg egy kis gazdaságot, mely a sörgyár székhelye lett, és 8 évbe telt míg minden épületet előkészítettek és beszerezték a sörgyártáshoz szükséges berendezéseket. Sikerüket Philippe Gerard-nak köszönhetik, aki több mint 25 éves sörgyártás tapasztalattal rendelkezik, sőt már az apja is a sörgyártásban tevékenykedett. Quintine nevű sörét egy boszorkányról nevezte el. Hagyományos sörfőzési technikát alkalmaznak a mai napig. Főzés során csak az alapvető anyagokat használják: víz, keserű és édes komló, árpamaláta, élesztő és szőlőcukor. Repertoárjukba tartoznak: Quintine Blonde, Ambeer, Bio-Organic, Hercule. A fából készült rekeszek 20 vagy 24 porcelándugóval ellátott csatos palackot tartalmaznak.

Belga Sörmester
A Belga Sörmester elkötelezett híve és támogatója a felelősségteljes, kulturált italfogyasztásnak. A szeszes ital fogyasztását 18 éven aluliak számára nem ajánljuk, és őket kiszolgálni nem tudjuk. Kérjük, nyilatkozz, hogy betöltötted-e már 18. életéved!
nem múltam el