Liège-i húsgolyók Mc Chouffe sörrel
Elkészítés: 2 személyre 30 perc alatt - főzési idő: 25 perc
A húsgolyók elkészítéséhez vajjal és egy kevés liszttel kenjen ki egy tűzálló edényt.
Melegítse elő a sütőt 200°C-ra.
Keverje össze a hozzávalókat, formázzon belőle apró golyókat (kb. 120 gramm darabonként).
Helyezze el a húsgolyókat az edénybe, és süsse meg őket a sütőben közel 20 percen át 200°C-on.
A mártáshoz helyezze a hozzávalókat egy serpenyőbe, és enyhén forrósítsa fel.
Amikor a szósz elkezd forrni, tegye bele a húsgolyókat, és hagyja őket néhány percig sülni.
Egy perccel tálalás előtt adja hozzá a Mc CHOUFFE sört, forralja fel a szószt, majd szervírozza az elkészült ételhez.